Sponsor2017

SPONSOR 2017

Her er en alfabetisk oversikt over bedrifter/organisasjoner som støtter Folk i Langåsen økonomisk eller med varer eller tjenester. Privatpersoner som ønsker det kan også bidra som sponsorer. Bidrag over en viss størrelse blir profilert på festivalen. Se brev til sponsorer HER.


Bidrag går i sin helhet til gjennomføring av selve festivalen og til videre tilrettelegging av tunet og driftsbygningen i Langåsen for kulturformål. Både Folk i Langåsens egen aktivitet, men også med tanke på at andre arrangører skal kunne bruke tunet. Konkrete planer for 2017 er utvidelse av plenarealer for å øke plass til boder/publikum, fast tak over scene og utvendig trapp til låve. Det blir i år bl.a også kjøpt scenetepper og flere telt for å ha tak i tilfelle regn.

På litt lengre sikt skal låvegulvet sikres for å tåle publikum. Det skal bygges scene på låven slik at man får en sal under tak på 200 kvm. Det er planer om å bygge et servicebygg med toaletter og kioskfunksjoner, og det skal fast strøm til scene og låvebygning. Fjøsdelen (galleriet) skal få nye vinduer og isolasjon.


Folk i Langåsen er registrert i enhetsregisteret med org.nr 918 797 602, og i Frivillighetsregisteret. Folk i Langåsen er med i Grasrotandelsordningen.


Blå Bolig


Byggern Sømna


EikSenteret Sømna


Elektriker1 Brønnøysund


Hans Ivar Slåttøy Transport


Magne Holand


Reinfjord Maskin


Rema 1000 Brønnøysund


Rootsfestivalen


Sømna Betong


Sømna kommune


Sømna Kro


Sømna Vekst


Tusen takk skal dere ha!