Engla & Banditta

ENGLA OG BANDITTA


Et fyrverkeri av et band!

Med stor spilleglede, elektrisk formidlingsevne, humor og fengende låter! Engla & Banditta befinner seg i et viltvoksende rocka landskap; en herlig blanding av original- og coverlåter som fremføres på norsk, svensk og engelsk. Bandet består av fem råtøffe damer med mye glimt i øyet!


TOVE BØYGARD: Gitarspillende sangfugl fra banjolandet øverst i Hallingdal! Tove har gitt ut 5 plater med egne låter, den siste med duoen Bøygard, ”Blågras på Skrindo”, ble Spellemannsnominert i 2014. Som tidligere pønkspillende Blitz-gitarist er hun storfornøyd med at Engla & Banditta er totalt sjangerblinde med rocka strenger i alle retninger! www.toveboygard.net


SARA ANDERSSON: Denne svenskeimporten av en gitardame speller fletta av de fleste, uavhengig av kjønn. Sara er et råskinn på scena, som med sin trådløse Gibson fort kan sitte på ryggen din og spelle dette årets mest hårete solo. Attpåtil skriver og synger hun fantastiske viser på svensk. Sara har blant andre spilt med Split Image og Halvsøstra til Kirsty.


VENJA RUUD NILSEN: Denne kastanjett-spillende bassisten er så groovy at det er umulig for folk å stå stille når hun slår an tonene som treffer midt i mellomgolvet! Merittlisten over band hun har bassa i er lang, - vi nevner her: Halvsøstra, Gaya, Keisersnitt og Rimestad Rock and Polka band.


BENTE MARI MORTENSEN: Torskejegern fra Vega gir deg blåtoner og ramsalte rytmer fra den ytterste nøkne ø. Med saksofon, stemme, klang og rytme kan hun klemme vann ut av den hardeste stein. Hun har rokka og spilt i hele Norge fra Longyearbyen i nord til Oslo i sør.


JULIE ENGER BØRRESEN: Starta band som 12-åring og har siden spelt på de fleste rocka scenene i landet, så til tross for sin unge alder har hun allerede 10 års fartstid bak trommene! Hun har hatt stor suksess med bandet Frk Fryd som har hatt klippekort på A-listing i NRK P3!


BOOKING: EPOST

HJEMMESIDE: englaogbanditta.com

FACEBOOKSIDE: facebook.com/englaogbanditta

SHOWREEL YouTube.Tove Bøygard (som helt riktig er storesøstera til Anita på Horn) spiller onsdag 26. juli også som soloartist med eget band under Sommardagene. Anmelderne har stått i kø for å skryte Toves siste plate Blåe Drag opp i skyene. Hun er en av Norges fremste visekunstnere, og en svært dyktig og herlig artist som stiller med et defintivt A-lag av norske musikere i Sømna kirke i Vik - en konsert du bare ikke må gå glipp av.

Hjemmeside: toveboygard.net